Constantin Toma, incompatibil

0
38

Viceprimarul Ionuț Apostu, ales în AGA Companiei de APĂ Buzău
Având în vedere alegerea primarului Constantin Toma în funcția de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Buzău 2008”, acesta a declarat că este incompatibil cu calitatea de reprezentant al Consiliului Local Municipal în Adunarea Generală a Acționarilor Companiei de Apă. Drept urmare au fost organizate alegeri pentru numirea unei alte persoane din cadrul administrației locale.
Primarul Constantin Toma a fost ales în funcția de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Buzău 2008”, funcție ocupată anterior de șeful Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu. Prin urmare, edilul municipiului a declarat că este incompatibil cu calitatea de reprezentant al Consiliului Local în AGA, fiind propus pentru funcție viceprimarul Ionuț Apostu.
Consilierii locali au trebuit să aprobe prin vot alegerea viceprimarului Ionuț Apostu în Adunarea Generală a Acționarilor Companiei de Apă.
În calitatea sa de președinte al Asociației de Dezvoltare, primarul Constantin Toma va trebui să gestioneze proiectele pe care le derulează Compania de Apă la nivelul județului Buzău.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ