CONSTRUCȚIILE DIN CRÂNG, ÎN VIZOR

0
161

Construcțiile din Parcul Crâng au intrat în atenția publică. După ce municipalitatea a anunțat că pădurea Crâng ar urma să fie administrată de Primărie, a apărut și problema restuarantelor care funcționează în interior. Mai mulți consilieri locali au solicitat documente care să ateste legalitatea acestor localuri și, mai ales, modul în care își desfășoară activitatea.
Proiectul privind preluarea pădurii Crâng de către municipalitatea buzoiană aduce în discuție problema localurilor care funcționează în parc. Există voci care se întreabă cum va putea Primăria să amenajeze Parcul Crâng după model german având în vedere că în interior există restaurante, lucru atipic pentru obiective asemănătoare din vestul Europei. În acest sens, a fost înființată o comisie, la nivelul Consiliului Local Municipal, care va analiza toate documentele care stau la baza funcționării localurilor din Parcul Crâng.
Pe de altă parte, există nemulțumiri legate și de circulația auto în Crâng. În urmă cu aproape un an, accesul autoturismelor a fost interzis, însă, se pare că odată cu trecerea timpului, regulile au început să fie încălcate periodic.
Dacă se va dovedi că localurile din Crâng nu funcționează legal, comisia constituită pentru verificarea acestor aspecte va solicita Primăriei măsuri urgente de intrare în legalitate.

Denisa Irimia/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ