CONSULTAȚII GRATUITE ÎN PIAȚA DACIEI

0
84

Buzoienii care au trecut vineri prin centrul orașului și-au putut face câteva investigații medicale gratuite. Crucea Roșie a organizat un târg de sănătate în Piața Daciei, unde trecătorii și-au putut testa glicemia și tensiunea arterială. De asemenea, copiii au putut beneficia de un consult stomatologic gratuit într-un cabinet mobil.
Crucea Roșie a organizat vineri, un târg de sănătate. Timp de trei ore, buzoienii care au trecut prin Piața Daciei și-au putut face câteva investigații minime pentru a-și afla starea de sănătate. Sute de persoane s-au oprit la cortul amplasat în centrul orașului pentru a-și testa glicemia sau pentru a-și măsura tensiunea arterială. De asemenea, trecătorii au fost îndemnați să meargă să doneze sânge având în vedere că nevoia din spitale este foarte mare în această perioadă.
De asemenea, cei mai mici dintre trecători au putut beneficia de consultații stomatologice gratuite. Copiii însoțiți de părinți au fost consultați de un medic specialist, care le-a oferit și recomandări pentru a avea o dantură sănătoasă.
Odată opriți la cortul Crucii Roșii, buzoienii au putut afla și ce este o trusă de bază pentru situații de dezastre și au primit demonstrații e prim ajutor.
Voluntarii de la Crucea Roșie au distribuit și pliante prin care îndeamnă oamenii să doneze sânge sau alimente pentru cei nevoiași.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ