Continuă asfaltările în județ

0
162

Programul de asfaltări pe drumurile județene este în plină desfășurare. Autoritățile județene dau asigurări că, în maximum două luni, coșmarul locuitorilor de pe Valea Slănicului se va sfârși, odată cu turnarea primului strat de asfalt pe DJ 203K. Totodată, asfaltările continuă și în alte zone ale județului, pentru anul acesta fiind vizați peste 100 de kilometri de drumuri județene.
Coșmarul localnicilor de pe Valea Slănicului va lua sfârșit peste două luni. Autoritățile județene au precizat că, în perioada următoare, se va turna primul strat de asfalt pe tronsonul din Drumul Județean 203K, dinspre Podul Muncii spre Mărăcineni și, astfel, din septembrie disconfortul creat de praful rezultat în urma decopertării asfaltului și refacerii terasamentului drumului județean va dis¬părea.
În perioada următoare, va fi continuat programul de asfaltări în județ. După ce s-a asfaltat în zona Brădeanu, urmează să fie așternute covoare asfaltice la Blăjani și pe zona Râmnicului Sărat, la Grebănu și Valea Râmnicului, apoi de la Berca la Rătești. Asfaltarea va ajunge și Valea Nehoiului, iar pe final de an, pe zona Zeletin- Calvini.
Și pentru locuitorii comunei Bisoca sunt vești bune. Drumul județean 204 C, care asigură accesul în localitate, va fi reabilitat și modernizat cu fonduri proprii ale Consiliului Județean, după ce licitația pentru atribuirea lucrărilor s-a finalizat.
Pentru anul acesta, Consiliul Județean și-a propus să asfalteze peste 100 de kilometric de drumuri județene.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ