CONTRACTE PENTRU DRUMURI DE MARE VITEZĂ

0
37

Veşti bune pentru şoferii din Buzău, dar şi pentru cei care tranzitează frecvent judeţul nostru. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că au fost semnate contractele pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru drumurile de mare viteză Ploieşti – Buzău şi Buzău – Focşani.
Două drumuri de mare viteză, de mare interes pentru buzoieni, promise de autorităţi de mai multă vreme, dar rămase doar în stadiul de promisiuni, pot deveni realitate. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat, recent, contractele de servicii “Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic pentru drumul de mare viteză Ploiești – Buzău” și “Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic pentru drumul de mare viteză Buzău – Focșani” cu operatorul economic Consitrans S.R.L.
“Obiectul contractelor constă în prestarea de activități și servicii pentru Elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic pentru „Drum de mare viteză Ploiești – Buzău” și „Drum de mare viteză Buzău – Focșani”, pregătirea documentației de atribuire pentru execuția lucrărilor, precum și asigurarea asistenței pentru susținerea aplicației de finanțare și asigurarea asistenței pe durata desfășurării procedurii de achiziție publică pentru execuția lucrărilor, în conformitate cu Caietul de Sarcini și cu respectarea legislației în vigoare” a anunţat CNAIR, printr-un comunicat de presă.
Preţul contractelor este de aproximativ 12 milioane de lei fără TVA, pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru drumul de mare viteză Ploieşti – Buzău și de aproape 14 milioane de lei fără TVA pentru Buzău – Focșani. Durata de prestare a serviciilor este de 24 luni de la data de începere a contractului.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ