CONTRE ÎNTRE URBIS ȘI COMPANIA DE APĂ! Cine aduce la nivel gurile de canal ?

0
671

gura de canal 2Lucrările de asfaltare pe strada Caraiman bat pasul pe loc din pricina Companiei de Apă, acuză conducerea Urbis Serv. Realimentată cu fonduri de la primărie, societatea de asfaltări a primăriei şi-a reluat activitatea de săptămâna trecută. Deşi strada Caraiman ar fi trebuit terminată, ea va fi închisă pentru întrucît gurile de canalizare nu au fost ridicate la nivel.
Probleme vor exista şi pe strada Lt.Godeanu din faţa Pieţei Centrale. Gurile de canalizare vor întîrzia finalizarea lucrării de asfaltare
Prin intermediul unui comunicat, reprezentanţii Companiei de Apă le-au răspuns celor de la Urbis că drumarii au responsabilitatea de a ridica la nivel gurile de canalizare.
Compania de Apă Buzău
“Potrivit prevederilor Regulamentului serviciului de Apa si de Canalizare (Art. 57, alin.4), Regulament aprobat prin HCLM Buzau nr. 57/2008, ”persoana responsabilă de lucrările efectuate în carosabil (şi în solidar administraţia drumurilor) are obligaţia de aducere la cotă a tuturor accesoriilor reţelei (cămine, guri de scurgere, hidranţi etc.)”.
În ultimii ani, municipiul Buzău și-a dobândit faima de oraș în care gurile de canal nu sunt la același nivel cu carosabilul.
Florin Zafiu; aurenţiu Grozea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ