CONTROALE ÎNAINTE DE SĂRBĂTORI

0
68

Controale peste controale înaintea sărbătorilor de Paște. Toate instituțiile abilitate vor face verificări, în următoarele săptămâni, în piețe, magazine sau abatoare. Apoi, în zilele de sărbătoare, polițiștii, jandarmii și pompierii vor asigura buna desfășurare a evenimentelor specifice acestei perioade. Ca de obiei, forțele vor fi concentrate în zona bisericilor și a zonelor de agrement.
În perioada premegătoare sărbătorilor de Paște, autoritățile locale au intrat în febra controalelor. Abatoarele, alimentarele, piețele și târgurile sunt verificate aproape zilnic astfel încât buzoienii să cumpere produse bune pentru consum și, mai ales, aflate în termenul de valabilitate.
De controale nu vor scăpa nici restaurantele sau pensiunile care organizează mese festive în perioada Paștelui. În același timp, jandarmii, polițiștii și pompierii vor avea echipe extinse în apropierea mănăstirilor și a bisericilor, dar și în zonele de agrement.
Perioada de verificări , precum și acțiunile de asigurare a ordinii publice se vor încheia după data de 1 mai, atunci când ia sfârșit minivacanța prelungită de Paște și Ziua Muncii.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ