Controale pe şosele! S-au verificat vehiculele de transport persoane

0
330

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier s-au postat azi pe drumurile judeţene şi naţionale din Buzău. Vizaţi au fost şoferii care efectuează curse regulate de persoane. Conducătorii auto au trebuit să prezinte documentele și diagramele de parcurs, iar bonus a fost controlul cu aparatul Dragger.
Alt şofer, altă testare. Deşi acesta nu consumase băuturi alcoolice, a fost găsit în neregulă din punct de vedere tehnic. Autobuzul nu era dotat cu centură de siguranţă pentru şofer. Un bărbat în vîrstă de 38 de ani din Fundeni-Zărneşti a fost depistat la volanul unui autobuz care efectua curse speciale între municipiul Buzău şi Merei cu o alcoolemie de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe de sînge.
Mai bine de 70 de poliţişti rutieri au participat astăzi la acţiune. S-au aplicat peste 30 de amenzi şi avertismente doar în prima parte a activităţii în special ca urmare a lipsei unor documente dar şi pentru probleme tehnice la autovehiculele de transport persoane.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ