Control judiciar, după ce a fost reţinut

0
171

Poliţiştii l-au reţinut miercuri, pe bărbatul care a agresat în luna mai, un tânăr, într-o pensiune din Mărăcineni. Măsura a fost luată în urma unei percheziţii domiciliare şi a administrării materialului probator. Procurorul de caz a decis ca bărbatul să fie cercetat sub control judiciar pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
Poliţiştii buzoieni de la Investigaţii Criminale l-au reţinut, miercuri, pe bărbatul care, în noaptea de 10 spre 20 mai, a intrat într-o cameră a unei pensiuni din Mărăcineni şi a snopit în bătaie un tânăr. Este vorba despre Bogdan Toma, zis “Tomiţă”, membru al Clanului Sportivilor, iar victima face parte din clanul Pasăre. El a părăsit, joi arestul, după ce procurorul a dispus măsura controlului judiciar.
„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, în urma administrării materialului probator și a unei percheziții domiciliare, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 35 de ani din municipiul Buzău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit că în noaptea de 19 spre 20 mai, bărbatul ar fi intrat într-o unitate de cazare de pe raza localităţii Mărăcineni şi ar fi agresat un tânăr de 25 de ani, de asemenea din Buzău, care se afla în incinta unităţii”, a precizat, Inspectoratul de Poliţie Judeţean.
Bătaia de la pensiune a fost urmată de o răzbunare a rudelor victimei. Tomiţă a fost bătut crunt, la rândul său, în faţa barului Garofiţa de pe Bulevardul Unirii şi a ajuns la spital, cu răni multiple. Agresorii au reuşit să fugă, însă au fost prinşi, la scurt timp, de poliţişti, şi arestaţi. Acum şi Tomiţă este cercetat, sub control judiciar, pentru bătaia de la pensiunea din Mărăcineni.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ