Coșmarul unui bărbat agresat de amantă! Tânăra i-a distrus mașina cu secera

0
136

Dragoste cu nabadai intre un taximetrist si o adolescenta de 17 ani din municipiu. Dupa o idila de aproape un an, taximetristul, casatorit, nu a mai dorit sa pastreze legatura cu fata. Din acel moment, adolescenta a inceput sa il agaseze pe barbat: il suna frecvent si devenea agresiva verbal si fizic de cate ori il intalnea prin oras. Ieri, relatia cu nabadai dintre cei doi a atins apogeul. In timp ce se afla pe o strada din cartierul Dorobanti, barbatul s-a intalnit cu fata. Fara sa stea prea mult pe ganduri, tanara s-a napustit asupra masinii, barbatului cu o secera.
Cei doi s-au cunoscut in urma cu aproape un an. Idila lor a luat nastere in taxiul pe care barbatul lucra. După mai multe întîlniri, buzoianul, căsătorit, a încercat să renunțe la relatia cu tanara in varsta de 17 ani. Acela a fost momentul in care a inceput calvarul. Indragostita, adolescenta nu a vrut sa accepte ca relatia sa cu baratul in varsta de 30 de ani s-a incheiat asa ca a inceput sa il urmareasca si sa il agaseze cu telefoanele. In plus, de fiecare data cand se intalneau prin oras iesea un scandal monstru cu acuzatii, jigniri si amenintari. Ultimul episod s-a consumat ieri, în cartierul Dorobanti cînd barbatul a dat in nou ochii cu amanta sa. De această dată, pe lîngă înjurături, tanara i-a lovit masina cu o secera.
Noroc cu un echipaj al Politiei Locale care se afla in zona. Oamenii legii au intervenit si au planat conflictul. Intrucat adolescenta avea la ea si o secera a trebuit sa dea explicatii. Tînăra le-a declarat polițiștilor că s-a înarmat de frica soției taximetristului.
Tînăra a fost amendată si este cercetata de politisti pentru provocare si participare efectiva la scandal.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ