Costel Vînătoru, preot la Biserica Sf.Spiridon

0
81

„Închide o etapă și deschide alta”
Directorul Băncii de Resurge Genetice Vegetale, Costel Vînătoru, preot în cadrul Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei slujeşte din prima zi a luni iunie la Biserica Sf.Spiridon de pe Bld.Nicoale Bălcescu din municipiul Buzău.

Costel Vînătoru
Dragi prieteni și iubiți credincioși…am avut bucuria să slujesc la altarul Catedralei voievodale Adormirea Maicii Domnului din Buzău, urmând să primesc cu smerenie serviciul de îmbisericire în sfântul lăcaș cu hramul Sfântului Ierarh Spiridon aflat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Este o zi importantă, care închide o etapă și deschide alta, la fel de valoroasă pentru misiunea pe care mi-a dat-o Dumnezeu pe pământ”, a transmis pe Facebook, Costel Vînătoru.
Mutarea vine după aproximativ 30 de ani, timp în care a slujt la Catedrala Adormirii Maicii Domnului.

“În cei aproape 30 de ani de slujire in acest sfânt lăcaș gândul și inima mea au fost permanent îndreptate către bunul Dumnezeu și iubirea aproapelui, la fel cum o voi face și în noua misiune acordată de Înalt Prea Sfințitul Arhiepiscop Ciprian, al Buzăului și al Vrancei. Vă voi purta mereu în rugăciunile mele, indiferent de locul unde voi fi rânduit să slujesc. Dumnezeu să ne binecuvânteze și să ne ajute să sporim în dreapta credință”, a subliniat preotul buzoian.

Costel Vînătoru îşi împarte timpul între Banca de Resurse Genetice Vegetale şi Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei de o lungă perioadă de timp.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ