COŞUL DE GUNOI, BATĂ-L VINA!

0
30

Gunoaiele aruncate pe marginea heleşteului din Crâng lasă un gust amar tuturor celor care ajung aici pentru a se relaxa. Nu doar gunoaie sunt pe lângă şi chiar în lac ci şi coşurile de gunoi unde ar fi trebuit să fie mizeria. Buzoienii sunt revolați și susțin că acele coșuri de gunoi zac de mult timp în apă, dar nimeni nu a depus eforturi pentru a le pune la loc.
Asta este părerea celor trecuți de vârsta a treia cu privire la noua generație. Pe lângă faptul că nu au unde aruca un servețel murdar, mizeria strică peisajul mirific creat de rățuștele sălbatice ce plutesc pe luciul apei. Coșurile de gunoi aruncate în lac sunt o dovadă a educației, susțin oamenii. Însă, nici autoritățile nu au luat atitudine şi nici nu au montat camere de luat vederi. Unii susțin că o amendă zdravană i-ar fi liniştit tinerii plini de adrenalină.
Doi polițiști locali patrulează numai pe perioada zilei, dar majoritatea incidentelor de acest gen se întâmplă noaptea.
Poliția Locală susține că pe timpul nopții, parcul este supravegheat de patrulele mobile.
Până când coșurile de gunoi vor fi scoase din lac, buzoienii sunt rugați să nu mai arunce gunoaiele pe jos și să își ia de acasă o pungă de unică folosință în care să pună resturile. Între timp, mama natură îşi urmează cursul, priveliștea oferită de rățuștele sălbatice este de poveste.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ