COVID-19 LA CONDUCEREA D.S.P.

0
63

Situație specială, la Direcția de Sănătate Publică, în ceea ce privește răspândirea coronavirusului. Atât directorul instituției, Cristina Ungureanu, cât și medicul șef epidemiolog, Carmen Scântei, au fost testate pozitiv la Covid 19. Cele două au fost internate la Spitalul Județean de Urgență Buzău, iar starea lor de sănătate este bună.
Noul Coronavirus a pătruns și la Direcția de Sănătate Publică, unde două dintre cadrele din conducere, și anume directorul instituției, Cristina Ungureanu și medicul șef epidemiolog, dr. Carmen Scântei, au fost testate pozitiv. Starea lor de sănătate este bună, însă, conform procedurii, cele două au fost internate la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Atât directorul Cristina Ungureanu, cât și epidemiologul Carmen Scântei vor lucra în continuare cu toate resursele disponibile și pe perioada de internare în spital.
“Prefectul Leonard Dimian, transmite tuturor celor care sunt în linia întâi a luptei pentru limitarea răspândirii Coronavirusului mulțumiri pentru că s-au implicat și se implică în continuare la maximum, deși sunt conștienți că se confruntă cu cel mai mare risc de infectare. Acest episod este încă o dovadă a seriozității cu care trebuie tratată această boală, fără a ignora recomandările date zilnic de specialiștii din sănătate.”, a transmis primtr-un comunicat Prefectul județului Buzău.
În această perioadă, activitatea DSP Buzău se va desfășura normal și va fi coordonată de directorul economic, Daniela Dumitru, iar managementul sanitar va fi asigurat de doi medici epidemiologi, dr. Valentin Barbulis și dr. Mirela Iorgu. Prefectul județului asigură populația că situația privind gestionarea pandemiei de Coronavirus este sub control la nivelul județului Buzău.

SÎRBESU IULIANA/ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ