COZI PENTRU PLATA IMPOZITULUI

0
221

Încă din primele zile ale lunii ianuarie, buzoienii vin să-și plătească impozitul. La Primărie, la Taxe și Impozite, coada la ghișeu este destul de mare, deși dările pot fi achitate și online.Dacă până la 31 decembrie 2019, o persoană deținea în proprietate o mașină, o casă, sau un teren, el trebuie să plătească impozitele aferente acestor bunuri pentru anul 2020, indiferent dacă în lunile următoare alege să le vândă sau nu. Impozitele locale se plătesc în două tranșe, însă cei care se grăbesc să le achite până la finele lui martie, beneficiază de o reducere.
O alternativă pentru evitarea cozilor de la ghișee, dar și a unui drum la Primărie este plata online. Anul trecut, un număr de aproximativ 2 000 de buzoieni au apelat la această modalitate de plată. Autoritățile se așteaptă ca în acest an numărul acestora să crească.
Buzoienii care s-au grăbit să vină încă din primele zile ale lunii ianuarie au recunoscut că preferă să scape de dări, dar au fost motivați și de reducerea oferită, reducere de 10%, dacă plătesc până la sfârșitul lunii martie.
Impozitele locale pentru mașini, terenuri și clădiri, dar și taxa pe teren se plătesc în 2020 de către toți cei care aveau în proprietate astfel de bunuri la 31 decembrie anul trecut. Ele se pot plăti în două tranșe, termenele legale de plată fiind 31 martie și 30 septembrie.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ