CRÂNGUL FĂRĂ GUNOI

0
86

Firma de salubrizare a municipiului va acorda sprijin buzoiencei Diana Rus de a igieniza parcul Crâng. Orice locuitor al acestui oraș se poate alătura demersului Dianei, joi, după amiază, atunci când va începe acțiunea de igienizare. La eveniment sunt așteptate persoane de toate vârstele. Iar RER Sud va sprijini această acțiune prin oferirea de materiale necesare, cum sunt sacii, mănușile și ridicarea deșeurilor.
RER Sud continuă să sprijine orice inițiativă legată de igienizarea orașului în care locuim. Sprijin îi va fi oferit și Dianei Rus, o buzoiancă ce a decis să nu mai stea cu mâinile în sân și să aștepte de alții să ia atitudine, ci să se implice chiar ea. Ce ne-ar putea motiva să ne punem mănuși și să adunăm gunoaie aruncate prin cel mai frumos parc al municipiului? Este întrebarea de la care a plecat buzoianca, iar RER Sud a răspuns afirmativ atunci când societatea a fost solicitată să ofere sprijin. Acțiunea va avea loc joi, de la ora 17.50, iar punctul de întâlnire al voluntarilor este poarta numărul doi a Spitalului Județean. La activitate sunt așteptate persoane de toate vârstele.
“Ca cetățean al acestui oraș, am ales să mă implic într-o campanie inițiată de mine, sub denumirea „Crângul fără gunoi”! Nu sunt afiliată nici unui ONG cu activitate în acest domeniu, ci doar mi-am dorit să mă implic în comunitatea mea. Evenimentul a ajuns la a 4-a ediție, care va avea loc joi, 6.09, începând cu ora 18. Numărul voluntarilor a crescut de la o ediție la alta. Dacă la prima colectare am fost eu cu un prieten, la cea mai recentă ne-am strâns în jur de 12 persoane. Am inițiat și un grup pe facebook ” Buzăul curat” , din care pot face parte buzoieni ce-și doresc să se implice activ în a menține orașul curat. Consider că nu trebuie să avem așteptări de la autorități, deoarece scopul echipei mele este de a lua atitudine pentru schimbările pe care ni le dorim”, susține Diana Rus.
RER SUD spune prezent și sprijină cu materialele necesare, cum sunt sacii, mănușile și ridicarea deșeurilor.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ