CREŞĂ NOUĂ, ÎN BUZĂU

0
441

O nouă creşă va fi construită în municipiul Buzău, din fonduri europene. Va fi cea mai mare şi cea mai modernă creşă din oraş, potrivit conducerii Primăriei. Tot pentru cei mai mici locuitori ai oraşului, se construieşte, în cartierul Dorobanţi, o grădiniţă.
În şedinţa de săptămâna aceasta a Consiliului Local Municipal a fost aprobat un proiect de hotărâre prin care se dă undă verde construirii unei noi creşe în municipiul Buzău. Amplastă, într-o zonă, din apropierea centrului oraşului, creşa va fi cea mai mare din Buzău. Totodată primarul Constantin Toma a amintit că se lucrează şi la construcţia unei grădiniţe, în carierul Dorobanţi.
În referatul ce însoţeşte proiectul de hotărâre supus aprobării Consiliului Local Municipal se arată că proiectul depus spre finanţare „Creşterea calităţii serviciilor sociale şi asigurarea educaţiei timpurii, prin construcţia şi dotarea unei noi creşe, În Buzău”, proiect finanaţat prin POR 2014-2020, a parcurs etapele de evaluare tehnică şi administrativă şi a fost admis în vederea depunerii documentelor de precontractare. Valoarea totală a contractului se ridică la aproximativ 5 milioane şi jumătate de lei.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ