CREŞTE NUMĂRUL CAZURI CONFIRMATE CU COVID19

0
1279

Numărul de cazuri de infectare cu coronavirus, confirmate la Buzău a sărit la 53, Autorităţile judeţene spun că, ultimii şase pacienţi, din care cinci sunt minori, au luat contact direct, cu bărbatul ce a dus virusul în cartierul Poştă.
Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, numărul total de cazuri confirmate cu Coronavirus la nivelul județului Buzău a ajuns la 53, în timp ce autorităţile centrale au trecut 54 de cazuri, în dreptul Buzăului. Prefectura a transmis o informare în care precizează că cele mai recente cazuri confirmate, din care cinci sunt copii, au legătură directă cu focarul din cartzierul Poştă.
„Cazurile 48 – 53: cinci minori cu vârste cuprinse între 11 luni și 17 ani și un adult în vârstă de 23 de ani. Persoanele fac parte din contacții cazului nr. 21 din Cartierul Poștă. Toți se aflau în izolare la domiciliu de la momentul confirmării cazului nr. 21. Pacienții sunt asimptomatici și au fost transferați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.
Menționăm că noile cazuri pozitive provin de la aceleași adrese unde au fost înregistrate cazuri pozitive de Coronavirus și în zilele trecute”, a precizat Instituţia Prefectului.
În acelaşi timp, reprezentanţii Prefecturii, dezmint informaţiile potrivit cărora ar fi fost identificate cazuri pozitive pe strada Gârlaşi din municipiul Buzău.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ