CREŞTE NUMĂRUL DE CAZURI DE COVID 19

0
11

Încă o zi cu creştere a numărului de cazuri de coronavirus. În ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 39 cazuri noi de persoane infectate cu SARS- CoV- 2. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 21 și 88 de ani. Conform Direcţiei de Sănătate Publică, numărul de persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei a ajuns la 1465. Numărul pacienţilor vindecaţi este de 754, iar numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei este de 40. În prezent, 339 de buzoieni se află în carantină la domiciliu, iar în izolare la domiciliu alte 192 de persoane.
Întrucât la acest moment, în județul Buzău, toate paturile destinate internării acestei categorii de pacienți sunt ocupate, un număr de 5 pacienți confirmați pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu.
Situaţia este tot mai gravă la nivel naţiola. În urma testelor efectuate în ţară, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.345 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ