CREȘTE PREȚUL GIGACALORIEI! DIN APRILIE, PRIMĂRIA VA REDUCE SUBVENȚIA

1
152

E aproape o certitudine. Din aprilie prețul gigacaloriei pentru populație se va majora. Rămâne de văzut cât de mult va crește acest preț, de la 180 de lei, costul unei gigacalorii subvenționate, până la 440 de lei, prețul real.
Primarul Toma a trecut în revistă și datoriile pe care le-a avut și încă le mai are RAM. Edilul șef nu s-a ferit a le recomanda buzoienilor branșați la RAM să ia în calcul achiziția unei centrale termice.
Directorul RAM Buzău apreciază drept foarte dur scenariul conturat de primarul C-tin Toma.
Pe de altă parte directorul RAM spune că societatea nu are nicio legătură cu Primăria Buzău. Singurul liant ar fi subvenţia achitată de administrație. Mai pe scurt, cea mai importantă sursă de venit…
Dacă primăria renunță treptat la plata subvenției atunci și prețul plătit de populație va crește progresiv. Aceasta însă va însemna și debranșarea buzoienilor de la RAM, care riscă să rămână fără clienți și, implicit, să intre în faliment.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Fiecare bărbat vrea să fie mereu tânăr şi viguros. Dar vârsta şi unele patologii somatice storc de puteri corpul uman, mai ales afectează sfera sexuală. Am trecut şi eu de 35 de ani şi au apărut probleme cu libido. Cel mai rău din această poveste e că asta a obserat soţia. Nu ştiam cum să procedez încercând fel de fel de metode şi preparate de restabilire a puterilor bărbăteşti. Efecte erau dar slabe, am căzut în pesimism total, mă străduiam să vin mai târziu de la serviciu şi să dau vina pe oboselă. Însă soţia mea a procedat foarte corect aducându-mi un flaconaş cu picături pentru bărbaţi El Macho spunându-mi: „Acest medicament ocupă un loc de frunte printre remediile eficace de ridicare a potenţei. El este produs în formă lichid, e testat clinic şi şi-a demonstrat eficienţa aducând bucurie multor cupluri, încearcă-l şi tu!”. Acest remediu a fost recomandat de prietena ei care tot a suferit astfel de probleme cu soţul. Ştiţi, am fost plăcut surprins de efectul lui şi doresc să vă dispun opinia mea ca folositor şi cumpărător real.

    Cum să luaţi

LĂSAȚI UN MESAJ