CRIMINAL ÎN LIBERTATE! Un bolnav psihic a fugit din spitalul din Ojasca

0
980

Bărbatul în vârstă de 53 de ani se afla internat la Spitalul de Neurospihiatrie și Măsuri de Siguranță Săpoca- secția Ojasca din anul 2008.

Acesta era condamnat pentru omor după ce și-a ucis mama. El își ispășea pedeapsa în Spitalul de psihiatrie după ce judecătorii au decis că bărbatul nu a comis fapta cu discernământ.

Ieri, în jurul prânzului, personalul unității sanitare a constatat că Marian Trandaf lipsește și a anunțat dispariția la 112. Atunci poliția și jandarmeria au demarat căutările.

La ieșirile din oraș sunt instituite filtre și toți șoferii sunt trași pe dreapta și întrebați dacă l-au văzut pe bărbatul evadat de la Ojasca.
Între timp, Marian Trandaf a fost dat în urmărire națională, iar căutările sunt extinse în toate județele.
Marian Trandaf nu este la prima ispravă de acest fel. Acesta a mai evadat din spital și în urmă cu trei ani, dar atunci a fost găsit la scurt timp.

Oamenii care locuiesc în apropierea Spitalului de neuropsihiatrie sunt îngroziți de cele petrecute lângă casele lor și se tem că bărbatul acuzat de omor ar putea intra peste ei.

Numele evadatului este Marian Trandaf.

Semnalmente – fes negru, ras pe cap, îmbrăcat într-o bluză albă și pe deasupra o bluză de trening verde închis cu două dungi portocalii și pantaloni de culoare verde închis.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ