CSS CONTINUĂ TRADIŢIA! Voleibaliştii buzoieni la un pas de turneul final

0
55

Cadeţii de la Clubul Sportiv Şcolar Buzău sunt la un pas de turneul final. Voleibaliştii antrenaţi de Georgiana Constantin s-au impus la pas în sferturile competiţiei naţionale şi au toate şansele să treacă de faza semifinalelor, care poate avea loc la Buzău. În ultimii douăzeci de ani, CSS Buzău a bifat 14 prezenţe cel puţin în cadrul turneelor semifinale la nivel de cadeţi şi juniori, majoritatea fiind obţinute sub comanda tehnicienilor Constantin şi Boldişteanu.
În anul în care echipa de seniori din Buzău s-a desfiinţat, tradiţia voleiului buzoian este dusă mai departe de Clubul Sportiv Şcolar Buzău, una din cele mai importante centre juvenile din ţară. Recent, grupa de cadeţi antrenată de Georgiana Constantin a obţinut „biletele” pentru turneul semifinal al Campionatului Naţional.
La Bucureşti, jucătorii antrenaţi de Georgiana Constantin au întâlnit echipe puternice din ţară. Printre victoriile obţinute de puştii buzoieni s-a numărat şi un succes în faţa formaţiei Dinamo Bucureşti.
Buzăul şi-a depus candidatura pentru a organiza turneul semifinal, astfel că voleibaliştii de la CSS Buzău au toate şansele de a accede în faza finală, cu suportul propriului public spectator.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ