CU 20 LA SUTĂ MAI MARI! PRIMELE FACTURI ALE SEZONULUI RECE EMISE DE RAM

0
83

RAM Buzău a emis primele facturi la energie termică din acest sezon rece. Societatea de termoficare a început livrarea agentului termic din data de 10 octombrie, după ce s-au înregistrat trei nopți consecutive cu temperaturi medii sub 10 grade. Agentul termic a fost distribuit în parametri reduşi, iar unii locatari, de comun acord, au menținut închis robinetul de la branșament pentru a face economii. Cei care au avut caloriferele calde vor plăti pentru luna octombrie facturi între 59 şi 152 de lei.
Faţă de luna octombrie a anului trecut, facturile sunt mai mari cu peste 20 la sută. De pe 10 octombrie, în acest an agentul termic a fost livrat non-stop, în timp ce anul trecut s-au înregistrat și perioade calde în care RAM și-a întrerupt activitatea.
Pentru un apartament cu două camere, se va plăti în medie 96 de lei, comparativ cu 80 de lei anul trecut. Pentru luna noiembrie, în caz că vremea va permite, RAM va reduce temperaturi agentului termic, astfel încât consumatorii să achite facturi mai mici.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ