CU MAŞINA PE CONTRASENS

0
281

Imagini surprinzătoare intr-o intersecţie aglomerată din oraş. Un şofer încalcă toate regulile de circulaţie şi chiar conduce pe contrasens, ignorând semnalele venite de la ceilalţi conducători auto. Scena a fost surpinsă în zona centrelor comerciale din Buzău. În zonă există separatoare de sens din beton, pe care șoferul nici măcar nu le-a văzut.
Adevărată panică a semănat un şofer din Buzău, pe Bulevardul Unirii. Acesta a fost surprins în timp ce conducea maşina pe contrasens. Ba mai mult, acesta a încercat să se strecoare printre maşinile care circulau regulamentar. Surprins de direcţia sa de deplasare, un martor a filmat întreaga şcena. Pe imagini se vede cum un alt conducator autor opreste, derutat de direcţia lui de mers. Dar acesta conduce nestingherit printre masini, încercand să le ocolească, până a ajuns pe sensul de circulaţie correct.
Clipul video a fost postat şi pe reţelele de socializare. Prin urmare, poliţiştii de la rutiera s-au sesizat şi l-au identificat pe şoferul teribilist.
Soferul autoturismului a rămas fără permisul de conducere şi a primit şi un avertisment din partea oamenilor legii.

ANDREEA PASCU- ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ