CU OCHII DUPĂ MAȘINILE ABANDONATE

0
36

Începe războiul împotriva mașinilor abandonate. Polițiștii locali buzoieni au demarat o amplă acțiune pe raza municipiului pentru eliberarea străzilor de masinile abandonate si cele cu proprietar neidentificat. Până acum au fost descoperite peste 170 de astfel de autoturisme, iar peste 30 dintre acestea vor fi ridicate din zonele unde au fost lăsate de către proprietari.

Zeci de mașini zac abandonate pe domeniul public, pe raza municipiului Este o problemă pentru noi toţi care, deja începe să-și găsească rezolvarea. Poliţiştii locali buzoieni şi-au propus să cureţe trotuarele de maşinile abandonate. Totul în urma unei ample acțiuni demarate astăzi pe raza municipiului Buzău.

Buzoienii care nu au dat curs somaţiei primite se vor trezi că atât masinile abandonate cat şi bunurile aflate în interiorul acestora vor fi ridicate si depozitate de Urbis-Serv, in locurile special amenajate de la sediul societatii. Campania de eliberare a străzilor de masinile abandonate si cele cu proprietar neidentificat va continua și in perioada urmatoarea.

(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ