CU OCHII DUPĂ MAȘINILE PARCATE NEREGULAMENTAR

0
54

Zi cu ghinion pentru doi buzoieni. O echipă formată din doi agenți rutieri de la Poliția Locală și cei trei angajați ai Urbis care efectuează ridicările auto s-a deplasat pe strada Pietroasele, lângă Școala nr. 11, din municipiu. Buzoienii s-au trezit că autoturismele personale, pe care le-au parcat în apropierea indicatorului oprirea interzisă, în zona unității de învățământ, urmau să fie ridicate pe platformă.

Oamenii și-au lăsat mașinile în locul respectiv mai bine de o oră, ceea ce i-a făcut pe polițiștii locali să solicite deplasarea unei platforme pentru a le ridica din zona respectivă. Acțiunea a reușit însă doar în parte, deoarece, după ce muncitorii prinseseră una dintre mașini cu șufele, în zonă au apărut proprietarii. Șoferii sunt sfătuiți să evite să parcheze neregulamentar, pentru că, în caz contrar se vor trezi și cu banii dați și fără mașină.

Autoturismele nu au mai fost ridicate, însă fiecare dintre cei doi buzoieni s-a ales cu câte o amendă de 590 de lei:  300 de lei pentru deplasarea echipei de ridicare la fața locului și 290 de lei sancțiunea rutieră pentru staționarea pe interzis, dacă se plătește în 48 de ore.

(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ