CU OCHII „PE JUDEŢ”! Metalul aşteaptă întăriri din Liga a IV-a

0
127

Nou promovata în Liga a III-a, Metalul Buzău nu a efectuat încă nici un transfer răsunător. Până la aducerea unor jucători experimentaţi, trupa antrenată de Vali Stan a primit confirmarea unor jucători din lot şi pentru următoarea stagiune care va începe în toamnă. Totodată, oficialii echipei buzoiene sunt în tratative cu mai multe echipe din judeţ pentru întârirea lotului.
Metalul Buzău, nou promovată în eşalonul terţ al fotbalului românesc, nu a realizat nici o mutare importantă pe piaţa transferurilor. Buzoienii sunt în pole position cu mai mulţi fotbalişti şi aşteaptă parafarea actelor înaintea prezentării oficiale. Până atunci, gruparea antrenată de Vali Stan a pus ochii pe mai mulţi jucători din judeţ.
Buzoienii au ca obiectiv în stagiunea care va începe în toamnă, menţinerea în al treilea eşalon al fotbalului românesc, iar oficialii echipei vor să pregătească un lot competitiv care să le asigure îndeplinirea obiectivului.
Prima etapă din Liga a III-a este programată sâmbătă, 26 august, iar o zi mai târziu buzoienii de la Metalul vor trebui să dispute meciul cu FC Buzău, câştigătoarea Cupei României la nivel judeţean, confruntare care va avea loc pe stadionul „Gloria”, începând cu ora 20:00 în cadrul SuperCupei de Buzău.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ