CU OCHII PE TRANSPORTATORI! Vor fi mustrați de șefii CJ

0
108

TV Buzău a prezentat, zilele trecute, imagini suprinse de un navestist de pe ruta Râmnicu Sărat-Rubla, în care pe întreaga distanță, călătorii au fost nevoiți să meargă cu ușa autobuzului deschisă , chiar dacă afară temperaturile erau negative. Astfel de situații nu sunt singulare pe rutele județene, iar unele situații sunt și mai grave. Din păcate, multe dintre nereguli nu sunt sesizate la Consiliul Județean, instituție care atribuie licența de traseu pe drumurile județene, astfel încât șefii instituției să poată lua măsuri.
Pentru că neregurile sesizate sunt din ce în ce mai numeroase, reprezentanții Consiliului Județean au decis să convoace o ședință cu toți transportatorii din județ, săptămâna viitoare.
După ședința cu transportatorii, se va trece și la verificări pe traseu. Controalele în trafic se pot face de către reprezentanți ai Consiliului, însoțiți de polițiști și de controlori de trafic. Președintele Consiliului Județean promite măsuri drastice pentru cei care se vor abate de la lege.
Pe lângă nemulțumirile legate de starea tehnică a mijloacelor de transport ori a condițiilor, călătorii s-au mai plâns de-a lungul timpului atât de numărul insuficient de autobuze sau microbuze ori de refuzul șoferilor de a transporta categoriile care beneficiază de gratuitate, precum veteranii de război sau persoanele cu handicap.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ