CU PICIORUȘELE GOALE PE ASFALTUL FIERBINTE! Dureri groaznice pentru un băiețel de 3 ani

0
122

Copilul de trei ani și jumătate se afla afară însoțit la mama sa. La un moment dat a plecat de lângă bloc și de lângă printe și a pășit cu piciorușele goale pe trotuarul pe care tocmai se turnase bitum fierbinte. Băiețelul a început să țipe, iar mama alarmată a sunat de urgență la salvare. Copilul a fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Cei care au fost martori au povestit pentru Tv Buzău că au plâns minute în șir din cauza durerilor groaznice suportate de băiețel. Acesta s-a dezechilibrat și a pus inclusiv mânuțele pe asfalt.
Reprezentanții Urbis Serv, care efectuează lucările de asfaltare a trotuarului de pe bulevardul Mareșal Averescu, au comunicat că lucrarea era semnalizată corespunzător cu jaloane reflectorizante. În plus, câte un muncitor supraveghea, prin rotație, lucrarea pentru a avertiza trecătorii, dar și pentru a nu strica asfaltul. Cu toate acestea incidenttul s-a produs, iar poliția a deschis o anchetă pentru a stabili dacă cineva se face vinovat. Un alt caz grav a ajuns la UPU Buzău. Medicii au trebuit să acorde ajutor de urgență unei fetițe în vârstă de trei ani, care a căzut astăzi de la etajul al doilea al blocului în care locuia.
Medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău au luat decizia de a transfera fetița la un spital din Capitală.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ