CU UN PAS MAI APROAPE DE OLIMPIADĂ

0
62

Aşa cum era de aşteptat, arbitrajul buzoian are şanse mari să fie reprezentat în întrecerea handbalistică la Olimpiadă japoneză din această vară. Biletele de avion pentru uriaşa competiţie ar putea veni din Spania, acolo unde concitadina noastră, Simona Stancu va oficia la turneul preolimpic în a doua decadă a lunii martie.
După ce s-au achitat cu brio de misiunea încredinţată la Mondialele din Ţara Soarelui Răsare, Simona Stancu şi Cristina Năstase sunt tot mai aproape de Olimpiada de la Tokio. Cele 2 arbitre au primit convocarea oficială pentru unul dintre cele trei turnee preolimpice organizate în Europa în intervalul 20-22 martie.
Dacă naţionala feminină de handbal îşi va juca şansa în Muntenegru, reprezentantele şcolii noastre de arbitraj vor fi prezente în competiţia organizată în Spania. Dintre cele patru echipe participante doar gazdele nu s-au întâlnit cu româncele pe teren în Japonia. În schimb, Argentina, Suedia şi Senegal au fost arbitrate de cel mai valoros cuplu din patria Cristinei Neagu. Pentru cele 6 meciuri, Federaţia internaţională mai are la dispoziţie alte trei perechi de arbitre din Coreea, Rusia şi Germania. De prestaţia la acest turneu depinde în mare măsură nominalizarea buzoiencei şi a colegei sale pe lista parafată pentru Jocurile Olimpice programate a se desfăşura la vară pe continentul asiatic.

IONUT PARASCHIV
IONUT PARASCHIV

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ