CULTURĂ DE CANABIS, LA PIETROASELE

0
27

Suspectul a fost prins în trafic la Merei
Un bărbat de 36 de ani, din Bucureşti a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc. Poliţiştii şi procurorii DIICOT care îl anchetează au descoperit că acesta planta în două locuinţe din Pietroasele şi Bucureşti
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. au efectuat, la sfârşitul săptămânii trecute, 4 percheziţii domiciliare, în Buzău și București, la imobile utilizate de un tânăr bănuit de trafic și deținere de droguri de risc. La percheziţii, au fost descoperite 2 culturi indoor de canabis, una în comuna Pietroasele, din județul Buzău şi una în municipiul Bucureşti, fiind identificate 69 de plante de canabis, precum şi instalaţiile necesare cultivării acestora. Suspectul a fost prins în trafic, la un control de rutină, al Poliţiei, la Merei.
“Bănuitul, un tânăr, de 36 de ani, din București, a fost interceptat în trafic, la data de 25 martie a.c., de către polițiștii Secției de poliție rurală Merei, care au descoperit în mașina acestuia aproximativ 400 de grame de dorguri de risc (cannabis) și au solicitat sprijinul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău”, a transmis Biroul de presă al IPJ Buzău.
Tribunalul Buzău a dispus, sâmbătă, arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău și al ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ