Cum decurg lucrările de canalizare în judeţ

0
119

Procente de progres între 7 şi 60 %
Compania de Apă Buzău derulează o suită de proiecte de apă şi canalizare în mai mute comune din judeţ. Unul dintre programe face referire la reţelele de canalizare din comune precum Merei şi Pietroasele, proiect în valoare de peste 122.000.000 lei.

Compania de apă
“Ne dorim ca informațiile privind investițiile pe care le realizăm să ajungă la dvs. constant și detaliat. Contractul de lucrări CL2 – „Rețele de canalizare în localitățile: Merei, Ogrăzile, Sărata Monteoru, Gura Sărății, Dealul Viei, Izvoru Dulce, Lipia, Pietroasele, Clondiru de Sus, Dara, Pietroasa Mică, Șarânga. Instalație de tratare nămol la stația de epurare existentă Buzău” are o valoare de 122.143.722,40 (lei, fara TVA), iar durata de execuție este de 720 de zile. U.A.T.-urile beneficiare ale invesțiilor sunt U.A.T. Merei, U.A.T. Pietroasele și U.A.T. Buzău.”, informează compania.
Progesul lucrărilor depinde de mai mulţi factori, atât de cei meteorologici cât şi de arealul în care aceste lucrări au loc.

Compania de apă
“Progresul până la data prezentă este următorul:
• în U.A.T. Merei: S-au executat 6199 m.l. din rețeua de canalizare, însemnând un progres de 10,03%
• în U.A.T. Pietroasele:
S-au executat trasări pe mai multe străzi din localitățile Pietroasa Mică, Pietroasele, Șarânga și Dara. A început execuția lucrărilor.
S-au executat 2241 m.l. din rețeaua de canalizare, însemnând un progres de 7,74%.
• Sectorul 4 – instalația de tratare nămol la SEAU Buzău – 59% progres la infrastructură.”, informează operatorul de apă.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ