CUM S-AU BÎJBÎIT POLIȚIȘTII LA PERCHEZIŢIA LUI H. ANGHELESCU! Poliţia a încurcat vila secretarului de stat cu casa unei bătrâne

0
129

Poliţiştii buzoieni au organizat în această dimineaţă mai multe percheziţii la casele unor persoane suspectate de evaziune fiscală. Una dintre ele aparţine fostului secretar de stat din Ministerul Comunicaţiilor, buzoianul Horaţiu Anghelescu, aflată de pe strada Alexandru Sahia. În loc să descindă în imobilul preşedintelui Pro Democraţia, mascaţii au dat năvală la vecina acestuia, o femeie în vîrstă de 67 de ani. Buzoianca, mamă a unui poliţist buzoian ieşit la pensie la sfârşitul anului trecut, a rămas încremenită în momentul în care poliţiştii mascaţi au început să îi întoarcă locuinţa pe dos.
Înainte de a pătrunde în casă, femeia a fost ameninţată cu cătuşele motiv pentru care a trebuit să dea drumul la uşă.
După ce şi-au dat seama de greşeală, poliţiştii i-au spus femeii că dacă este nemulţumită poate chema un avocat.
La faţa locului, oamenii legii nu au dorit să vorbească despre greşeala comisă.
Confuzia a fost explicată mai târziu de reprezentanţii Poliţiei. Conform acestora, bâlba de fapt a fost premeditate, adică oamenii legii au descins la ambele locuinţe conform unui plan bine pus la punct.
Oamenii legii mai spun că cele două locuinţe nu au fost separate din punct de vedere cadastral. Concret, bănuitul de evaziune fiscală locuieşte la numărul 10A, iar la Evidenţa Populaţiei figurează la nr.10, unde de fapt stă vârstnica. În rest, Poliția nu are de ce să îşi ceară scuze, cel puțin așa anunţă instituţia prin intermediul ofiţerului de presă.
Procesul verbal de percheziţie domiciliară vine să infirme spusele reprezentanţilor Poliţiei. Pe document se citeşte în mod clar faptul că descinderea îl viza doar pe Horaţiu Anghelescu, fostul secretar de stat de la Comunicaţii şi nicio altă persoană.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ