CUM SE ȘTERGEAU AMENZILE DE CIRCULAȚIE! Persoane cunoscute au apelat la „gruparea Gegea – Toșu”

0
458

Rechizitoriul Diicot Buzau prin care șase persoane din cadrul Directiei Economice a Primăriei Buzău au fost trimise în judecată a devoalat și faptul că o mulțime de persoane fizice au beneficiat de eliminarea din sistemul informatic a amenzilor de circulație. Unele din persoanele care conform procurorilor s-au pretat la astfel de fapte au notorietate sau ocupă funcții importante.
DIICOT BT BUZĂU
“…cu referire la ¬de¬bitorii contraveninenți Miche¬ten Florinel – comandantul Inspectoratului de Jandarmi Buzău, Irimia Eugen – magistrat judecător al Tribunalului Buzău ce a activat în cadrul Secției a II-a de Contencios Administrativ și Fiscal, Borcan Dumitru – fratele unui lucrător cu grad profesional de subcomisar în cadrul IPJ Buzău – Biroul de Siguranță și Ordine Publică, Guilescu Răzvan – fiul unui controlor financiar al Camerei de Conturi a județului Buzău, pendinte de Curtea de Conturi a României, în persoana lui Guilescu Florin, Toșu Gheorghe – care a activat și activează ca membru marcant al Organizației Județene a Partidului Social Democrat, și alții”.
După ce în jurnalul de ieri a fost prezentat cazul celor șase firme iertate de la plata taxelor și impozitelor deținute de afaceristul C-tin Sandu, finul și cumătrul primarului Boșcodeală, astăzi vine la rând un alt fin al fostului edil:
SURSA DIICOT BT BUZĂU
“În aceeași situație s-au ¬si¬tuat și SC FELSSYSTEME SRL Mărăcineni și SC FELSSYSTEME INTERNATIONAL Mărăcineni, care figurau în evidența municipalității buzoiene pentru terenuri concesionate pe perioade îndelungate în munici¬piul Buzău și care au fost tolerate vreme îndelungată la neplata obligațiilor constând în taxe de concesiune sau de redevență, firme administrate de Vollert Eugen, finul primarului municipiului Buzău pe atunci în funcție – Boșcodeală Constantin Octavian”, se arată în rechizitoriu.
De notat că procurorii anti-mafia buzoieni au intrat pe firul mega-fraudei de la primăria Buzău în urma unei plîngeri şi a unei anonimă.
SURSA DIICOT BT BUZĂU
„La data de 24.08.2015, SC GOLD STAR SRL Buzău, prin reprezentanții săi legali și convenționali, a formulat plângere penală împotriva mai multor funcționari publici de la Direcția Economică a Primăriei municipiului Buzău la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău. La data de 01.09.2015, a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău și o sesizarea penală anonimă.”
În afară de cele șase persoane trimise în judecată, conform unui paragraf din rechizitoriu vor fi cercetați asupra implicării în acest dosar inclusiv foștii primari C-tin Boșcodeală și Fănică Bârlă. Ultimul a negat la TV Buzău că ar avea vreo implicare:

Florin Zafiu;
Laurenţiu Grozea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ