CUPA MONDIALĂ LA BUZĂU! Sala Sporturilor, gazdă pentru a doua oară

0
55

Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” a fost gazdă în weekend pentru a doua oară a Cupei Mondiale la All Kyokushin Karate, competitie care a strâns peste 300 de sportivi din 8 tări participante. Întrecerea s-a desfăsurat fără cusur, iar printre spectatori, în tribunele arenei buzoiene au fost prezente si oficialitătile locale.
Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” se menţine în ciclul competiţiilor internaţionale de anvergură. Cel mai mare stabiliment sportiv din Buzău a găzduit pentru a doua oară după ediţia din 2015, Cupa Mondială la All Kyokushin Karate. Întrecerea a început intonarea imnului de stat.
Turneul a continuat cu defilarea sportivilor din cele opt ţări prezente la întrecerea organizată de Clubul Sportiv Seito şi o demonstraţie a sihanului Sorin Popescu.
Peste 300 de sportivi au fost prezenţi la Buzău. Pe podium însă au urcat cei mai buni, festivitatea de premiere fiind oficiată de un mare maestru internaţional.
În tribunele Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” au fost prezente câteva sute de spectatori, printre care şi Andrei Neder, viceprimarul Municipiului Buzău, alături de Adrian Petre, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Buzău. Cupa Mondială la All Kyokushin Karate a fost organizată de Clubul Sportiv Seito pentru a doua oară la Buzău, după ediţia care a avut loc în 2015.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ