CUPIDON CURIER, LA UŞA SĂRBĂTORIȚILOR

0
968

Perioada de pandemie impune respectarea multor reguli. Una din ele este, păstrarea distanţării sociale. Dar, ce te faci când e ziua cuiva drag și nu poți sau nu ai voie să o vizitezi pentru a îi oferi un buchet de flori sau o şampanie. În acest context, unei buzoience, i-a venit ideea de a ajuta persoanele care doresc să facă un cadou celor apropiaţi de care nu pot fi fi alături. Ea duce cadourile, însoțite de un tort şi un mesaj personalizat.
Zilnic, de dimineața până seara, Nicoleta merge de la un sărbătorit la altul pentru a aduce bucurie în inimile celor sărbătoriți. De cele mai multe ori, cadourile vin din partea celor plecați în străinătate , care nu reușesc să ajungă acasă de ziua părinților, fraților , soțiilor sau a iubitelor. Nicoleta susține că peioada de pandemie a fost momentul în care s-a hotărât să facă aceste surprize, acasă la sărbătoriți, fără ca ei să intuiască ceva.
Numele de Cupidon Curier, vine de la vestitul Cupidon din mitologia Greacă , care îi făceape oameni să se îndrăgostească, în clipa în care erau străpunși de săgeata lui fermecată. Nicoleta participă la alegerea cadoului prin sfaturi și sugestii. Cei care doresc să facă un gest frumos unei persoane dragi, trebuie să apeleze cu maxim o săptămână înainte de ziua sărbătoritului, pentru ca Nicoleta aibă timp să pregătească surprizele. De la mesaje video, care rămân peste ani în amintirea sarbătoriților, până la un tort , un buchet de flori sau o șampanie, toate acestea pot aduce zâmbete pe chipul copiilor, părinților și prietenilor.
Deși au trecut numai câteva luni de când Nicoleta a început să meargă la casele sărbătoriților, cererile sunt din ce în ce mai multe, iar unele dintre ele sunt onorate chiar și …noaptea.
Nu contează distanța sau locația unde trebuie să ajungă Cupidon, important este să facă oameni fericiți.
Serviciul de curierat este o soluție bună în aceste vremuri atipice. Emoția este peste măsură, iar cu ajutorul lui Cupidon, Nicoleta reușește să aducă zâmbete pe fețele oamenilor .

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ