CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ, ÎMPREUNĂ CU RER

0
64

Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, electrice și electrocasnice
Luna aprilie este perioada în care se face curăţenia de primăvară, iar RER SUD, în calitate de operator de salubritate vine în sprijinul cetățenilor . În perioada 3 Aprilie – 1 Mai societatea desfășoară prima campanie de colectare a a obiectelor voluminoase , aparate electrice, electronice și electrocasnice deșeuri, gratuit, direct de la poarta caselor. Cei care, în urma activităților de curățenie din gospodărie, doresc să predea obiecte voluminoase pe care nu le mai folosesc, le pot scoate la poartă sau le pot pune la locul de depozitare special menajat între blocuri. În fiecare sâmbătă , o mașină a operatorului de salubritate va colecta aceste obiecte, iar solicitările se vor face telefonic , de luni până vineri.
Cu ocazia venirii primăverii și a Sfintelor Sărbători de Paște când majoritatea buzoienilor fac ordine în apartamente sau gospodării, RER SUD, în calitate de operator de salubritate vine în sprijinul acestora. Prima campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice generate de populația municipiului Buzău, începe în data de 3 aprilie și se termină pe 1 mai. Pentru colectare, cetățenii trebuie să sune cu cel puțin o zi înainte, față de data la care vor scoate în fața gospodăriei obiectele nefolositiare.
În fiecare sâmbătă , începând cu ora 10.00 o mașină a operatorului de salubritate va colecta aceste obiecte. Solicitările se vor face telefonic , de luni până vineri, între orele 07.00 și 14.00. Pentru o bună și eficientă activitate de colectare, buzoienii sunt rugați să respecte programul de colectare și să nu depoziteze astfel de deșeuri în alte locuri decât cele menționate și nici în alte zone decât cele aferente zonei în care locuiesc.
Campania face parte din programul “Curățenia de Primăvară”, demarat de primăria municipiului Buzău.
Iuliana Sârbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ