CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ S-A ÎNCHEIAT! Puțini voluntari implicați

0
53

Curătenia de primăvară demarată de municipalitate în urmă cu o lună s-a încheiat. La debutul actiunii, autoritătile făceau apel la spiritul civic al buzoienilor si îi îndemnau să ofere o mână de ajutor angajatilor de la slaubritate. La final de curătenie, putini au fost cei care s-au implicat din proprie initiativă. Primăria Buzău a demarat campania de curățenie de primăvară în urmă cu o lună. În această perioadă, toate cartierele din oraș au fost igienizate de către angajații de la salubritate care au tuns gardurile vii, au adunat crengile uscate și au curățat copacii. La debutul acțiunii de curățenie, autoritățile au făcut apel la buzoieni să dea o mână de ajutor. Însă doar asociațiile de voluntari s-au implicat în acțiune. În plus, nici aleșii locali nu au fost văzuți adunând gunoaie sau organizând o activitate de curățenie a municipiului.
Două zone ale municipiului au creat probleme, șoseaua digului de unde au fost strânse zeci de tone de gunoi, și terenul din apropierea unui centru comercial.
În prezent, în municipiul Buzău continuă activitatea de plombare a gropilor din carosabil, precum și cea de strângere a câinilor maidanezi.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ