CURG BANII ÎN BUGETUL LOCAL

0
43

Banii încep să ,,curgă” în bugetul local al municipalității. Nu o spunem noi, ci chiar edilul șef care anunță că, față de anul trecut, nivelul de încasări, cel puțin de la societăți, a depășit 100%. Constantin Toma spune că, în acest mod, banii strânși în vistieria Primăriei Buzău vor fi folosiți pentru investițiile pe care dorește să le realizeze în viitorul apropiat.

Încasări record se înregistrează și din partea cetățenilor. Totuși pentru a-i determina să-și achite dările, administrația locală a trimis zeci de mii de scrisori buzoienilor. Pe de altă parte, au fost situații în care, pentru a obliga firmele să plătească aceste taxe, municipalitatea a fost nevoită să recurgă și la sechestru.

Potrivit unui proiect de hotărâre ce va fi supus spre aprobare în ședința Consiliului Local Municipal din luna decembrie, impozitele şi taxele locale pentru anul 2018 vor fi majorate cu 10%.  Totuși, se menține bonificația de 10 procente, pentru persoanele fizice și de 5 % la persoanele juridice dacă plătesc aceste dări până la data de 31 martie, inclusiv, a anului fiscal 2018.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ