D ALE POLITICIENILOR! ȘUȘOTELI ÎMPOTRIVA PREFECTEI

0
49

Fără discursuri ale politicienilor la manifestarea oficială de 1 Decembrie de la Buzău. Aurelia Mitrea, prefectul județului Buzău, i-a tăiat de pe lista speech-urilor pe C-tin Toma și Emanoil Neagu, deși aceștia reprezentau două instituții importante precum Primăria și Consiliul Județean. Motivul refuzului a fost proximitatea alegerilor parlamentare, iar Ziua Națională nu trebuia speculată electoral. Totuși, celor doi li s-a permis să urce pe scenă alături de ceilalți invitați. Ordinul Aureliei Mitrea n-a convenit politicienilor care au șușotit nemulțumiți la adresa prefectei. Doar generalul Garnizoanei Buzău, Lucian Foca și Teodor Atanasiu, prezent la eveniment în calitate de vicepreședinte al Senatului, au conversat cu doamna prefect.
Momentul depunerilor de coroane a scos la iveală și tensiunile existente în marea familie social-democrată. Între președintele CJ Buzău, Emanoil Neagu și primarul C-tin Toma s-a postat președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu. Șeful PSD-iștilor a avut un rol de tampon între cei doi, dar și de gazdă. Ciolacu a discutat și cu Neagu și cu Toma, dar niciodată cu cei doi în același timp.
Andrei Neder, viceprimarul municipiului Buzău a întârziat puțin mai mult decît sfertul academic la evenimentele dedicate Zilei de 1 Decembrie. Reprezentantul primăriei a ajuns în momentul depunerilor de coroane de flori.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ