D.S.V.S.A. , CONTROALE ÎN PESTE 300 DE UNITĂȚI COMERCIALE

0
36

APROAPE O SUTĂ DE SANCȚIUNI ȘI AMENZI ÎN VALOARE DE 52.000
Perioada Sărbătorilor Pascale a fost una aglomerată și pentru inspectorii din cadrul Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor . Aceștia au efectuat peste 300 de controale la nivelul unităților de alimentație publică din județul Buzău. Aproape o sută de sancțiuni și amenzi în valoare de 53.000 , au primit societățile care au fost prinse pe picior greșit.
În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Buzău, au efectuat controale specifice, pentru a asigura cetățenilor un comerț cu alimente sigure. Astfel, inspectorii au ajuns în peste 300 de unități de alimentație publică: supermarket-uri, pescării, magazine alimentare, cofetării, depozite alimentare, carmangerii, măcelării și piețe agro-alimentare . În urma neregulilor găsite , au fost acordate aproape o sută de sancțiuni.
Totodată, inspectorii Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, în colaborare cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, au efectuat controale în trafic asupra transporturilor de animale.
În urma controalelor, la unitățile de alimentație publică, nu au fost confiscate produse alimentare , iar comercianților nu le-a fost interzisă activitatea în perioada Sărbătorilor Pascale.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ