Dans și donații pentru Ucraina

0
706

Copiii vor pace penru refugiați
Mike’s School of Dance alături de Instituția Prefectului Buzău au pus la punct un eveniment caritabil pentru refugiații din Ucraina. În Parcul Crâng și pe platoul din fața Prefecturii au fost organizate spectacole de dans pe bază de donații care au strâns sute de copii și părinți. A fost un alt mod de a ajuta refugiații din Ucraina, au precizat organizatorii.
Dansează pentru Ucraina, numele unui proiect organizat de Mike’s School of Dance și Prefectura Buzău. Autoritățile au sprijinit organizarea unui spectacol pe bază de donații care să ajungă la refugiații ucrainieni din județul Buzău și nu numai.
Sute de copii au dansat în Parcul Crâng și pe platoul din fața Prefecturii rugându-se ca războiul în care a fost atrasă Ucraina să se termine cât mai repede cu o pace îndelungată.
Buzoienu au răspuns pozitiv la evenimetul umanitar donând sume de bani cu care să poată fi achiziționate ulterior hrană, îmbrăcăminte și alte bunuri de strictă necesitate pentru refugiați.
Pe parcursul săptămânii trecute, în județul Buzău au ajuns peste 300 de refugiați ucrainieni, o bună parte dintre ei continuându-și drumul spre vestul Europei pentru a se pune la adăpost de ororile războiului.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ