De ce nu au tras polițiștii?

0
956

„Decât să tragi cu pistolul, mai bine arunci cu el”
Un cunoscut vlogger din România, angajat în cadrul Poliției Române, a vorbit pe larg despre buzoianul care a fost agresat de trei indivizi și a încercat să explice, prin intermediul unui clip video, de ce polițiștii nu au tras cu pistolul.
Tavi Perțea este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România pentru că abordează subiecte în principal care țin de ordinea publică. A absolvit Liceul de Poliție Buzău în perioada 2003-2007, apoi Academia de Poliție iar din anul 2010 funcționează în cadrul Inspectoratului de Poliție Bihor- Biroul Poliția Rutieră. Prin intermediul unui clip, bărbatul încearcă să răspundă la o întrebare care a stat pe buzele multor persoane în cazul scandalului de pe DJ203 K și anume, de ce nu au tras polițiștii?
Polițistul este de părere că legislația nu trebuie modificată, așa cum cer sindicatele, ci oamenii legii trebuie să cunoscă prevederile legale și să le pună în practică. Sunt polițiști curajoși dar și unii timorați.
Omul legii arată și cum are trebui să acționeze colegii săi într-o situație critică.
Un buzoian a fost bătut pe DJ203K de trei indivizi după ce ar fi filmat comerțul ilegal de păsări în zona Săpoca-Cernătești, în prezența polițiștilor ajunși la fața locului. În acest moment la IPJ Buzău se află o echipă de control trimisă de către de Ministerul de Interne care urmărește să afle cum au intervenit primii poliţişti, dar şi de ce au avut nevoie de 24 de ore pentru a a dispune reţinerea suspecţilor.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ