DE CRĂCIUN, MAI PUȚINE PREZENTĂRI LA SPITAL

0
46

În fiecare an, în perioada sărbătorilor, numărul prezentărilor la urgențe, dar și al consultațiilor în spitale se dublează. După Crăciun, Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean s-a umplut din cauza exceselor. Buzoienii au sărbătorit Crăciunul cu mese bogate. Ca în fiecare an, unii dintre aceștia nu au ținut cont de sfaturile medicilor și de apelul la cumpătare făcut de aceștia. Astfel, peste o sută de pacienți au avut nevoie de ajutor medical din cauza exagerărilor de sărbători. Carnea de porc, cârnații, cozonacul, sau alcoolul i-au trimis la spital.
Deși în acest an, de sărbători, numărul prezentărilor la Unitatea de Primiri Urgențe a fost mai scăzut, ulterior prezentările s-au înmulțit din cauza amânărilor. Cei care s-au prezentat la spital cu stări de rău, au venit prezentând deja complicații, iar acest lucru face mai dificilă misiunea medicilor de a-i stabiliza.
Numărul de pacienți care se prezintă la camera de gardă a scăzut, însă cu pași repezi se apropie noaptea de Revelion, când medicii se așteaptă la o noapte albă, datorată atât exceselor, cât și a bătăilor sau evenimentelor care se petrec în stradă cu ocazia Noului An.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ