DE NEGĂSIT, DE O SĂPTĂMÂNĂ

0
42

Un bătrân din Bisoca este căutat de rude și polițiști
Un bărbat în vârstă de 88 de ani, din Bisoca este căutat, zilnic, de fiul său. Acum o săptămână bătrânul a dispărut, fără urmă, din casa în care locuia singur. Fiul a anunțat primăria comunei și a sunat la 112 . În urma apelului, autoritățile au început căutările , dar bătrânul este, în continuare, de negăsit.
Disperare pentru un bărbat din Bisoca. Acesta își caută tatăl de mai bine de o săptămână, după ce, într-o dimineață, a fost la el , pentru a-i duce mâncare și nu l-a mai găsit în casă. Omul povestește cum a găsit ușa casei întredeschisă, a văzut patul gol, iar tatăl său …nu era.
Nici vremea nu a fost de mare ajutor fiului. Chiar în noaptea dispariției, a nins, şi asta a făcut să se piardă orice urmă.
După lungi căutări în zonele apropiate casei, bărbatul a sunat disperat la primărie, apoi la 112.
Fiul bărbatului nu își explică cum, pur și simplu, tatăl său, parcă a intrat în pământ.
La acest moment, bărbatul este dat dispărut , iar polițiștii fac un apel către buzoieni.

L-ați văzut?
Polițiștii buzoieni caută un bărbat, de 88 ani, din localitatea Bisoca, a cărui dispariție a fost semnalată de fiul acestuia în data de 10 martie a.c. Persoană dispărută, COTCORUȘ STAN, a fost văzut ultima data, la domiciliu, în data de 09 martie a.c. Semnalmente: înălțime 1,70-1,75 metri, greutate 60-65 kg, ochi căprui, păr grizonat scurt, purta barbă. Ultima dată a fost văzut purtând o pereche de pantaloni de trening de culoare neagră, un pulover de lână de culoare maro, iar pe cap purta o căciulă de astrahan de culoare maro. Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ