Decizie a Consiliui Local, revocată

0
44

Conducerea Primăriei s-a răzgândit în privinţa secţiei de box a clubului spotriv Gloria. La o săptămână după ce Consiliul Local Municipal a decis desfiinţarea, secţia va fi reactivata. Decizia vine în urma numeroaselor reacţii venite din partea opiniei publice.
Secţia de box a clubului Gloria Buzău va fi reactivată printr-o decizie ce urmează să fie aprobată în următoarea şedinţă Consiliu Local, în urma reacţiilor negative a multor buzoieni, exprimate, în special pe reţelele de socializare, după ce, tot Consiliul Local Municipal a decis, în urmă cu o săptămână, desfiinţarea secţiei. Hotărârea de inactivare a secţiei de box a fost motivată cu argumente de ordin economic, dar a fost invocată şi concurenţa celorlalte cluburi de profil.
De-a lungul ultimului an, secţia de box a Gloriei a obţinut cincisprezece medalii, la Campionate Naţionale şi Europene. Cea mai răsunătoare performanţă a fost a Marianei Mărăcine, finalistă la Campionatele Europene de la Galaţi. Printre cei mai cunoscuţi pugilişti, ale căror nume sunt legate de secţia clubului aflat în subordinea municipalităţii se numără Stela Duţă şi Bogdan Dinu. Secţia a fost coordonată de maestrul emerit Constantin Voicilaş.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ