Decizie în scandalul de la Râmnicu Sărat

0
40

30 de zile de arest pentru doi bărbați
Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a solicitat arestarea preventivă în cazul a doi indivizi cercetați pentru tentativă la omor calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice. Inculpații sunt cercetați după un scandal în Râmnicu Sărat la care au fost folosite arme albe iar un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de oameni.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău
În seara zilei de 23.05.2023, în jurul orelor 23.00, în timp ce se aflau la intersecția străzii Dorobanți cu Jideni din Municipiul Râmnicu Sărat, în urma unui conflict spontan, inculpatul I.R, a intrat în mod intenționat cu autoturismul în patru persoane vătămate, după care împreună cu unculpatul I.C. a aplicat lovituri cu toporul asupra a două persoane vătămate, cauzându-le victimelor leziuni pentru care a fost necesară transportarea și internarea la Spitalul Județean de Urgență Buzău.
Potrivit procurorilor, Tribunalul Buzău a admis solicitarea Parchetului și a dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele celor doi bărbați.

Florin Zafiu
Cristi Zburlescu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ