Delegaţie numeroasă la Congresul PSD

0
121

140 de delegaţi vor reprezenta organizaţia judeţeană a PSD Buzău, la Congresul Extraordinar al partidului, de la sfârşitul acestei luni. Ei nu au primit un mandat pentru a susţine un candidat sau altul, iar Marcel Ciolacu, liderul pesediştilor buzoieni şi preşedinte al Camerei Deputaţilor a anunţat că nu îşi doreşte nicio funcţie de conducere la vârful Partidului Social Democrat.
Social democraţii buzoieni s-au reunit joi, după-amiază la Conferinţa Judeţeană Extraordinară pentru a-şi desemna delegaţii la Congresul Extraordinar al partidului, unde va fi ales un nou preşedinte al PSD. Buzăul va fi reprezentat de o delegaţie numeroasă, formată din 140 de membri, care vor vota pentru noua conducere centrală a partidului. Aceştia nu au primit un mandat clar pentru a susţine un anume candidat, iar Marcel Ciolacu, preşedintele social democraţilor buzoieni şi totodată preşedintele Camerei Deputaţilor a anunţat că nu doreşte să ocupe nicio funcţie de conducere în structura centrală a partidului.
Marcel Ciolacu a explicat şi care sunt motivele pentru care a decis să nu candideze pentru nicio funcţie la vârful Partidului Social Democrat.
Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat a fost convocat pe 29 iunie pentru a fi ales un nou preşedinte, în locul lui Liviu Dragnea. De asemenea, vor fi desemnați, președintele executiv și secretarul general al partidului.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ