DEMERSURI PENTRU ÎNFIINŢAREA UNEI FILIALE A POLITEHNICII, LA BUZĂU

0
87

Reprezentanţii PRO România continuă demersurile în vederea înfiinţării la Buzău a unei filiale a Universităţii Politehnice din Bucureşti. Se fac paşi concreţi, în aces sens, iar preşedintele Senatului Politehnicii a răspuns invitaţiei de a se întâlni cu mediul de afaceri buzoian, în vederea realizării proiectului.
Proiectul de a pune bazele unei filiale a Politehnicii din Bucureşti la Buzău şi transformarea oraşului într-un centru universitar, este realizabil înt-un viitor nu prea îndepărtat. Preşedintele filialei Buzău a partidului Pro România, Felixa Rache, a explicat într-o conferinţă de presă ce avantaje ar aduce proiectul, buzoienilor.
Gabriel Petrea, candidat Pro România pentru Senat şi director al Politehnicii spune că semnalele sunt încurajatoare, după întâlnirile cu mediul afaceri.
Vizita preşedintelui Senatului Universităţii Politehnice din Bucureşti, Tudor Prisecaru, la Buzău, reprezintă unul dintre paşii concreţi în vederea realizării proiectului.
În curând, decani ai unor facultăţi ale Politehnicii ar urma să ajungă la Buzău pentru discuţii concrete despre nevoile industriei locale.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ