DEMISIE ÎN CONSILIUL JUDEŢEAN

0
169

Demisie surpriză în Consiliul Judeţean. Raul Florescu a anunţat în şedinţa ordinară de joi că renunţă la funcţia de consilier, dar şi la cea de membru al Partidului Naţional Liberal, formaţiune pe listele căreia a fost ales. El a precizat că a luat decizia pentru a se alătura unui alt proiect politic, fără a spune, însă, care este acela.
Consilierul judeţean Raul Florescu şi-a surprins mulţi dintre colegi când a anunţat că începând cu data de 1 martie renunţă la funcţie, dar şi calitatea de membru al Partidului Naţional Liberal. El şi-a prezentat demisia în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean, unde a avut o scurtă intervenţie.
La finalul şedinţei Raul Florescu a explicat ce l-a determinat să demisioneze din funcţia de membru al Consiliului Judeţean, dar şi din cea de membru al Partidului Naţional Liberal.
Demisia lui Florescu l-a luat prin surprindere şi pe şeful Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, cu care, nu de puţine ori a intrat în polemică.
Florescu a spus că va continua să facă politică într-un alt partid, fără să precizeze, însă care este acesta. Surse din mediul politic susţin că ar fi vorba despre ALDE. Locul lui Raul Florescu din Consiliul Judeţean va fi ocupat de un alt membru PNL, de pe lista de supleanţi.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ