DEMISIE LA URBIS SERV

0
1378

Demisie la vârful societății Urbis Serv. Silviu Nicoară a înaintat primarului Constantin Toma demisia sa din funcția de director executiv. Deocamdată directorul se află în concediu de odihnă și nu a fost luată o decizie definitivă legată de rămânerea sa pe postul de conducere.
Schimbări la conducerea societății Urbis Serv. Directorul Silviu Nicoară și-a înaintat, în urmă cu câteva zile, demisia din funcția de conducere pe care o deține. Documentul a ajuns pe masa primarului Constantin Toma, care încă nu a luat o decizie în acest sens. Edilul spune că ritmul de lucru al societății Urbis Serv este unul extrem de alert, pe care nu toți oamenii îl pot gestiona.
Deocamdată decizia lui Silviu Nicoară nu este definitivă. Acesta se află în concediu de odihnă, urmând să ia o hotărâre definitivă la revenirea sa la serviciu. Tocmai din acest motiv, nici primarul Constantin Toma încă nu s-a gândit la o persoană care să preia conducerea Urbis Serv.
Silviu Nicoară este director al acestei societăți din februarie 2018, după ce a promovat concursul pentru ocuparea funcției de conducere.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ